VIZUALIZARI BLOG

duminică, 2 decembrie 2012

Carnavalul Copiilor


Ca in fiecare an, in preajma Craciunului, Salvati Copiii Romania organizeaza un eveniment important pentru copii - Carnavalul Copiilor. În 12 decembrie 2012, la Balonul Copiilor, în Parcul Herăstrau, Carnavalul Copiilor va aduce împreuna 350 de copii din 50 de şcoli generale din Bucuresti, din 3 centre de recuperare educaţională pentru copiii exploataţi economic, precum şi dintr-unul dintre centrele de integrare a copiilor refugiaţi. Printre cei care se vor bucura în avans de sosirea lui Moş Crăciun se vor numară şi copii seropozitivi, precum şi copii din centrele de plasament permanent din Bucureşti. Cum putem ajuta fiecare dintre noi ? Noi, colegii de la scoala, prietenii , rudele, voluntarii centrului, colegii din alte organizatii in care suntem implicati, putem strange o suma de bani din care se vor cumpara daruri (dulciuri, fructe) pentru copilasi. Dupa ce vom strange banutii (orice suma, oricat de micuta este), eu voi contacta coordonatorul national si vom agrea in ce vor consta darurile pe care le vom achiziona si pe care le vom tirmite la sediul Salvati Copiii Romania, sau trimitem banutii si primim prin dovada cumpararii (fotografii/bon). Cum vi se pare ideea? In ce zi ati dori sa ne intalnim sa strangem banii?
P.S. nu este nevoie sa dea fiecare sute de lei, cate putin, cate putin de la fiecare se strange mai mult si asa facem niste copii fericiti.


Ziua de strans banii va fi joi, 6 decembrie, iar daca va hotarati sa donati, mail la sigur.infoploiesti@gmail.com

Daca doriti sa stiti cum a decurs anul trecut aceeasi initiativa, va invit sa vizitati urmatorul link: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=0001000300140002

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LASATI UN COMENTARIU