VIZUALIZARI BLOG

joi, 13 decembrie 2012

Campania "Bun venit pe lume" la Ploiesti Shopping City


Sambata si duminica (15-16 decembrie) va avea loc si in Ploiesti promovarea campaniei "Bun venit pe lume", la Shopping City.


Organizaţia Salvaţi Copiii a lansat campania „Bun venit pe lume!” prin care îşi propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternităţilor din 15 oraşe.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-VPBwgwDGYE

‘Bun venit pe lume!’ este o campanie emoţionantă, care te face să te gândeşti că moartea unui bebeluş nu este o statistică. Ne dorim foarte mult ca, prin mecanismul creativ al campaniei, să atragem atenţia societăţii din România asupra acestor tragedii şi să demonstrăm că donaţiile pot avea un rezultat direct, dar şi un efect pe termen lung, în numărul de vieţi de copii salvate. Îi încurajăm pe toţi românii să contribuie cu donaţii prin sms, pe site-ul nostru sau direct la locaţiile în care sunt expuse body-urile pentru că, într-adevăr, prin incubatoarele cumpărate, sporim şansa la viaţă a copiilor noştri”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii România

Fondurile obţinute prin această campanie vor fi folosite de către Salvaţi Copiii pentru dotarea cu incubatoare a 15 maternităţi din următoarele oraşe: Piteşti, Constanţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Bacău, Craiova, Târgu Mureş, Timişoara, Suceava, Piatra Neamţ, Vaslui, Hunedoara, Reşiţa şi Braşov.

Iata cateva din fotografiile de la campania "Bun venit pe lume" din celelalte orase ale tarii.

Constanta
Suceava


Craiova

Timisoara

Iasi 


Astfel, va invitam sa contribuiti la campania noastra cu donatii, trimitand un sms la 8864 ( 2euro)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LASATI UN COMENTARIU