VIZUALIZARI BLOG

vineri, 23 noiembrie 2012

Activitatile centrului de voluntariat Sigur.Info Ploiesti din toamna anului 2012


In acest semestru, voluntarii au fost implicati atat in actiuni pentru elevii de liceu pe tema " Imaginea Ta online-pozitiv sau negativ" cat si in activitati pentru elevii de gimnaziu referitoare la retelele de socializare

Elevii din clasa a5a de la Scoala cu clasele I-VIII "Mihai Eminescu" au devenit interesati si au reusit sa inteleaga beneficiile si riscurile navigarii pe internet dupa atelierul realizat la ora de dirigentie, unde s-au implicat in discutii despre clipurile prezentate

Elevii de la clasa a10a din Colegiul Tehnic "Lazar Edeleanu" au avut parte de o sesiune pe o tema speciala "Imaginea ta online-pozitiv si negativ", iar, la final, in feedback-ul primit, multi au afirmat ca au invatat ceva nou si ca vor avea mai multa grija la crearea profilului pe facebook. Impactul asupra elevilor s-a observat si din faptul ca 3 eleve participante la sesiunea de informare au decis sa devina voluntare. Le felicitam!

La clasa a8a, in Colegiul National "Ion Luca Caragiale" Ploiesti, elevii au fost si in clasa a7a informati cu privire la Siguranta pe Internet, la o activitate in cadrul Programului Scoala Altfel, iar la sesiune au reusit sa isi fixeze mai bine cunostintele.

La clasa a7a, in Colegiul National "Mihai Viteazul" Ploiesti, am primit feedback pozitiv, elevilor le-au placut foarte mult ora de dirigentie interactiva, unde au putut vizualiza videoclipuri interesante in viziunea lor si unde au putut sa isi exprime opinia si sa puna orice intrebare legata de siguranta pe Internet.

Le multumim profesorilor colaboratori din fiecare scoala pentru invitatia de a tine sesiuni de informare elevilor!

In continuare, vom avea activitati la Liceul de Arta "Carmen Sylva" Ploiesti si la Colegiul National "Nichita Stanescu".

Anul acesta, in Programul "Saptamana Altfel", planuim ateliere atat pentru Siguranta pe Internet, cat si ateliere de creativitate, de bratari, de animatie video cu plastilina sau origami, etc si suntem deschisi catre alte propuneri de activitati.

Daca sunteti profesor de informatica sau diriginte si ati dori o sesiune de informare, nu ezitati sa contactati Centrul Local de Voluntariat Sigur.Info Ploiesti la sigurinfo.ploiesti@gmail.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LASATI UN COMENTARIU