VIZUALIZARI BLOG

sâmbătă, 12 martie 2011

Noi voluntari

Grupul de voluntari ai Programului Sigur.info din Ploiesti este in formare.Cu fiecare zi tot mai multi tineri se ofera sa se implice voluntari in cadrul actiunilor proiectului.

Daca esti tanar, dornic de implicare si te intereseaza voluntariatul, nu mai astepta!Contacteaza Coordonatorul Programului Sigur.info din Ploiesti, Andrei Voinea, la adresa de e-mail andrei.sigurinfo@yahoo.com sau la numarul de telefon 0728.946.484 .

Deasemenea le poti vorbi si prietenilor tai despre acest program.Ne dorim un grup de voluntari unit care sa actioneze pe o perioada lunga de timp.

Nu vei regreta!Vei gasi aici oameni plini de initiativa, profesionisti care doresc sa aduca o schimbare in bine si cu care iti poti petrece o parte din timpul tau liber intr-un mod creativ, interesant si in acelasi timp distractiv.

Mai multe informatii despre Sigur.info gasiti la adresa http://sigur.info .

4 comentarii:

  1. era si timpul pentru o astfel de "miscare " in randul tinerilor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este.Frecventand Bucurestiul destul de mult (datorita voluntariatului si nu numai), am observat ca exista interes pentru acest tip de activitati, numai ca trebuie sa existe oameni cu initiativa.Imi doresc ca ceea ce facem noi sa fie vizibil opiniei publice, iar pentru asta deja am un plan pentru viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. este o idee foarte buna .. insa ca voluntar vreau sa adaug ca ceea ce fac este din proprie intiativa si dorinta de lucru in echipa si mai ales in acest domeniu .. ideea e ca si daca nu ai fi facut acest concur as fi fost lafel de ambitioasa si serioasa .. oricum multumesc in numele tuturor pentru ca te implici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ca accesati blogul.Ma bucur ca spui asta si merci pentru cuvintele frumoase.Stiu ca o faceti din placere, dar nu strica sa fiti putin "impulsionati".

    RăspundețiȘtergere

LASATI UN COMENTARIU