VIZUALIZARI BLOG

sâmbătă, 12 martie 2011

Concursul destinat grupului de voluntari Sigur.info Ploiesti - "MA IMPLIC, AM DE CASTIGAT!" 2011



Voluntarii programului Sigur.info Ploiesti vor avea de luna viitoare - aprilie, inca un motiv pentru care sa se implice activ in actiunile derulate in cadrul programului.

Concursul Ma implic, am de castigat! 2011 isi propune motivarea voluntarilor pentru o mai vasta si buna implicare, scopul acestui modul constand in constientizarea de catre tineri a importantei voluntariatului in vietile lor, dar si castigurile dobandite (bazandu-se pe experienta acumulata in diverse domenii).
Aceasta initiativa consta in acumularea unor puncte in urma desfasurarii unor anumite activitati individuale si/sau de grup, constand in:
- 5 puncte: pentru fiecare voluntar care este membru al grupului de discutii sigurinfoploiesti
- 5 puncte: pentru raspunsurile(*) la e-mailuri transmise de catre coordonatorul programului Sigur.info Ploiesti (raspunsurile sunt valabile doar in cazul in care sunt primite de catre coordonator pana la momentul precizat - data, ora - in cazul in care exista aceasta mentiune in mesaj)
(*)confirmarea prezentei la activitati nu sunt incluse in categoria raspunsurilor
- 15 puncte: pentru promovarea(**) Campaniei de recrutare de voluntari
(**)promovare = discutii , e-mailuri, discutii online (ex: Messinger), impartirea/distribuirea/lipirea flyerelor pentru voluntari, retele de socializare, bloguri etc.
- 15 puncte: pentru recrutarea de noi voluntari (se vor primi cate 15 puncte pentru fiecare voluntar recrutat)
- 15 puncte: pentru promovarea(***) blogului programului Sigur.info Ploiesti - http://sigurinfoploiesti.blogspot.com (se vor primi cate 15 de puncte pentru fiecare promovare diferita a blogului)
(***)promovare = discutii, e-mailuri, discutii on-line (ex: Messinger), retele de socializare, bloguri, afise, flyere etc.
- 30 puncte: pentru promovarea(****) portalului programului Sigur.info - http://sigur.info (se vor primi cate 30 de puncte pentru fiecare promovare diferita a portalului)
(****)promovare = discutii, e-mailuri, discutii on-line (ex: Messinger), retele de socializare, bloguri, afise, flyere etc.
- 50 puncte: pentru participarea in cadrul activitatilor(*****) din cadrul programului Sigur.info (in cazul in care o activitate se desfasoara pe durata a mai multor zile, se vor primi cate 50 de puncte pentru fiecare zi in care voluntarul a fost prezent)
(*****)activitati: campanii de informare Sigur.info in locuri publice, sesiuni de informare pe tematica sigurantei pe Internet in scoli, campanii de recrutare de voluntari, intalnirile lunare ale voluntarilor, intalniri programate de coordonatorul programului Sigur.info Ploiesti etc.

Vom desemna VOLUNTARUL LUNII (in fiecare luna), dar si VOLUNTARUL ANULUI in cadrul programului Sigur.info Ploiesti, acestea fiind persoanele cele mai implicate lunar si anual.Premiile acordate primilor 3 voluntari cei mai implicati nu vor avea o valoare materiala foarte ridicata, dar incercam sa fie motivante.Bineinteles ca toti voluntarii vor primi diplome, iar pe aceasta pagina de blog l-i se va descrie activitatea meritoasa desfasurata; ne vom face cunoscuta activitatea si la nivel local prin toate modalitatile si la toate institutiile ce ne vizeaza pentru a demonstra autoritatilor ca ne pasa de situatia copiilor din Ploiesti, Romania

Asa ca asteptati-va sa descoperiti pe acest blog, persoane care merita respectul ploiestenilor si a fiecaruia dintre noi.

Concurs initiat de coordonatorul programului Sigur.info Ploiesti: Voinea Andrei (e-mail: andrei.sigurinfo@yahoo.com , 0728.946.484)

Un comentariu:

LASATI UN COMENTARIU