VIZUALIZARI BLOG

vineri, 6 aprilie 2012

Evaluare Simpozion Sigur.info Ploiesti (Program Scoala Altfel) - 3 aprilie 2012Si iata-ne aproape de finalul perioadei in care s-a desfasurat Programul Scoala Altfel, din care sper eu ca fiecare (profesor, copil, parinte) a avut ceva de invatat. Sunt sigur ca unitatile de invatamant vor face un raport al activitatilor desfasurate din care sa reiasa beneficiile, eventualele erori si cel mai important, atingerea obiectivelor propuse.

Intre timp, am reusit sa evaluam simpozionul , activitate pe care noi am desfasurat-o in conformitate cu calendarul Programului Scoala Altfel.

In cadrul activitatii au participat un numar aproximativ de 65 de persoane ; din numarul total de participanti aproximativ 20 au fost cadre didactice si aproximativ 45 elevi din ciclul de invatamant liceal.
Am reunit 16 institutii de invatamant , dintre care 5 gradinite (3 din Ploiesti, 2 din Judetul Prahova) si 11 scoli (10 din Ploiesti, 1 din Judetul Prahova).

Suntem mandri sa va anuntam ca Centrul de voluntariat Sigur.info Ploiesti a mai castigat 16 voluntari din randul profesorilor, care cu siguranta vor contribui la evolutia proiectului la nivel local.

Dupa vacanta de primavara, toti participantii vor sustine minim o activitate de informare in scolile din Ploiesti si din afara acestuia. Bineinteles, daca va fi nevoie, voluntarii Sigur.info Ploiesti ii vor insoti pentru a-i ajuta in desfasurarea activitatii.

Asteptam cu interes sesiunile de informare si avem incredere ca Simpozionul Sigur.info Ploiesti "Voluntariatul - modalitate activa de participare la societatea civila" a fost o activitate de interes pentru toti participantii si care a "deschis" noi parteneriate si colaborari.

In final vreau sa multumesc doamnei Stan Violeta pentru ajutorul oferit in organizarea activitatii si doamnei Anca Spiridon pentru mediatizarea si sprijinul continu oferit proiectului.Ultimii, dar nu cei din urma, vreau sa le multumesc voluntarilor moderatori care s-au descurcat exceptional.

Cateva materiale reiesite din cadrul atelierelor de lucru:

POZE: (revenim cu acestea cat se poate de repede)

MULTUMIM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LASATI UN COMENTARIU