VIZUALIZARI BLOG

miercuri, 20 iulie 2011

Campaniile de informare 18, 19 iulie 2011

Si iata ca deja au trecut primele 2 campanii programate pentru aceasta vara.

Campaniile s-au desfasurat in Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiesti, iar voluntarii nostri au fost prezenti toata seara pe aleile parcului in cele doua zile in care s-au desfasurat.

Este de punctat faptul ca lumea deja s-a obisnuit putin cu informatiile, dar si cu activitatile proiectului Sigur.info.Am observat faptul ca tinerii sunt interesati de acest gen de activitati, in cadrul acestei campanii si nu numai, mai multi tineri devenind voluntari ai centrului de voluntariat al proiectului Sigur.info din Ploiesti.
Deasemenea am fost frumos impresionati cand am aflat de la elevii cu care vorbeam, ca stiu informatii despre proiect, dar si despre portalul www.sigur.info de la profesorii lor (profesori care sunt voluntari implicati in activitatile pe care le desfasuram).Acest lucru certifica inca o data faptul ca "atingem" obiectivele strategice ale proiectului, iar copiii, parintii si profesorii ne sunt alaturi.

In cadrul celor doua campanii au fost informate in jur de 300 de persoane (copii, adolescenti, parinti, profesori), 40% dintre acestea stiind deja de existenta proiectului Sigur.info, iar 25% au spus ca au vizitat portalul www.sigur.info .

Va asteptam si la urmatoarele campanii de informare pe care le vom organiza in Municipiul Ploiesti.Acestea vor fi pe 6 si 7 august, dar si pe 1,2 septembrie.
In speranta de a acoperi o zona cat mai extinsa, in luna august vom schimba locatia activitatilor.Ne veti gasi tot in aer liber - IN CEL MAI SCURT TIMP VA VOM SPUNE UNDE.

Deasemenea, va invitam sa vizitati portalul proiectului www.sigur.info unde veti gasi informatii noi despre proiect, activitati, voluntariat, statistici si multe alte lucruri interactive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LASATI UN COMENTARIU