VIZUALIZARI BLOG

joi, 20 decembrie 2012

Voluntarii "Salvati Copiii" in actiune



Dupa cum am povestit in ultima postare, weekend-ul trecut a avut loc la Ploiesti Shopping City campania de strangere de fonduri pentru a dota maternitatile cu incubatoare, deoarece anual, in Romania, 1900 de copiii mor inainte de a implini varsta de 1 an, iar una din cauze este lipsa incubatoarelor speciale pentru copiii nascuti prematuri

Am reusit sa strangem donatii in valoare de aproximativ 6500 de lei! 
Ii multumim coordonatorului nostru, Voinea Andrei, voluntarilor care au participat si care s-au implicat, fara voi, aceasta campanie nu ar fi fost posibila si nu in ultimul rand, le multumim tuturor celor care au donat chiar si 1 leu. Din donatiile mici se construieste suma necesara pentru a dota maternitatile cu echipamente.












joi, 13 decembrie 2012

Campania "Bun venit pe lume" la Ploiesti Shopping City


Sambata si duminica (15-16 decembrie) va avea loc si in Ploiesti promovarea campaniei "Bun venit pe lume", la Shopping City.


Organizaţia Salvaţi Copiii a lansat campania „Bun venit pe lume!” prin care îşi propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternităţilor din 15 oraşe.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-VPBwgwDGYE

‘Bun venit pe lume!’ este o campanie emoţionantă, care te face să te gândeşti că moartea unui bebeluş nu este o statistică. Ne dorim foarte mult ca, prin mecanismul creativ al campaniei, să atragem atenţia societăţii din România asupra acestor tragedii şi să demonstrăm că donaţiile pot avea un rezultat direct, dar şi un efect pe termen lung, în numărul de vieţi de copii salvate. Îi încurajăm pe toţi românii să contribuie cu donaţii prin sms, pe site-ul nostru sau direct la locaţiile în care sunt expuse body-urile pentru că, într-adevăr, prin incubatoarele cumpărate, sporim şansa la viaţă a copiilor noştri”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii România

Fondurile obţinute prin această campanie vor fi folosite de către Salvaţi Copiii pentru dotarea cu incubatoare a 15 maternităţi din următoarele oraşe: Piteşti, Constanţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Bacău, Craiova, Târgu Mureş, Timişoara, Suceava, Piatra Neamţ, Vaslui, Hunedoara, Reşiţa şi Braşov.

Iata cateva din fotografiile de la campania "Bun venit pe lume" din celelalte orase ale tarii.

Constanta
Suceava


Craiova

Timisoara

Iasi 


Astfel, va invitam sa contribuiti la campania noastra cu donatii, trimitand un sms la 8864 ( 2euro)




duminică, 2 decembrie 2012

Carnavalul Copiilor


Ca in fiecare an, in preajma Craciunului, Salvati Copiii Romania organizeaza un eveniment important pentru copii - Carnavalul Copiilor. În 12 decembrie 2012, la Balonul Copiilor, în Parcul Herăstrau, Carnavalul Copiilor va aduce împreuna 350 de copii din 50 de şcoli generale din Bucuresti, din 3 centre de recuperare educaţională pentru copiii exploataţi economic, precum şi dintr-unul dintre centrele de integrare a copiilor refugiaţi. Printre cei care se vor bucura în avans de sosirea lui Moş Crăciun se vor numară şi copii seropozitivi, precum şi copii din centrele de plasament permanent din Bucureşti. Cum putem ajuta fiecare dintre noi ? Noi, colegii de la scoala, prietenii , rudele, voluntarii centrului, colegii din alte organizatii in care suntem implicati, putem strange o suma de bani din care se vor cumpara daruri (dulciuri, fructe) pentru copilasi. Dupa ce vom strange banutii (orice suma, oricat de micuta este), eu voi contacta coordonatorul national si vom agrea in ce vor consta darurile pe care le vom achiziona si pe care le vom tirmite la sediul Salvati Copiii Romania, sau trimitem banutii si primim prin dovada cumpararii (fotografii/bon). Cum vi se pare ideea? In ce zi ati dori sa ne intalnim sa strangem banii?
P.S. nu este nevoie sa dea fiecare sute de lei, cate putin, cate putin de la fiecare se strange mai mult si asa facem niste copii fericiti.


Ziua de strans banii va fi joi, 6 decembrie, iar daca va hotarati sa donati, mail la sigur.infoploiesti@gmail.com

Daca doriti sa stiti cum a decurs anul trecut aceeasi initiativa, va invit sa vizitati urmatorul link: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=0001000300140002