VIZUALIZARI BLOG

luni, 26 martie 2012

Transforma 2% din impozitul tau pe venit in 100% viata pentru copii!


Dupa cum stiti, in fiecare primavara se desfasoara Campania 2%, prin care orice contribuabil poate alege o cauza sociala catre care sa redirectioneze suma reprezentand 2% din impozitul pe venit, impozit pe care deja l-a virat statului in anul fiscal incheiat. Este o procedura simpla si care nu costa nimic, fiind necesara doar completarea unui formular, care trebuie sa ajunga apoi la administratia financiara de unde apartine fiecare.

Campania 2% derulata de Salvati Copiii in acest an va purta acelasi titlu ca si cea de anul trecut, Transforma 2% din impozitul pe venit in 100% viata pentru copii!, fiind dedicata aceleiasi cauze – sustinerea programului de reducere a mortalitatii infantile. Mortalitatea infantila este un capitol sumbru pentru Romania: suntem tara cu cea mai ridicata rata a deceselor in randul nou-nascutilor din Uniunea Europeana, cu o medie a mortalitatii infantile de doua ori mai mare fata de celelalte tari. Anual, in tara noastra se inregistreaza peste 20.000 de copii nascuti prematur si nou-nascuti cu greutate mica la nastere, prematuritatea si complicatiile acesteia fiind responsabila de mai mult de jumatate dintre decesele bebelusilor.

Fiti sustinatorul nostru in programul de reducere a mortalitatii infantile, redirectionand 2% din impozitul pe venit catre maternitati, sectii de nou nascuti si suport parental, prin Organizatia Salvati Copiii!

Va rog gasiti atasate cele 2 formulare precompletate cu datele Salvati Copiii:

-          formularul 230 pentru persoanele care in anul 2011 au realizat venituri doar din salarii si asimilitate acestora
-          formularul 200 pentru persoanele care in anul 2011 au obtinut venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuala etc).

Formularul trebuie completat cu datele personale, de mana, cu majuscule si semnat.
Nu este necesara  specificarea sumei (institutia fiscala o va calcula si o va vira conform legii) si nici atasarea Fisei Fiscale.

---Pentru a usura procesul de depunere, formularele completate vor fi ridicate de catre un voluntar, fiind ulterior expediate catre administratiile financiare aferente .Pentru aceasta asteptam sa contactati Coordonatorul Teritorial de Informare Sigur.info Ploiesti, Andrei Voinea : 0728.946.484 , sigurinfo.ploiesti@gmail.com , andrei.sigurinfo@yahoo.com !


---Daca exista persoane , companii, firme care doresc sa ne sprijine in acest demers, completand formularul 230 sau 200,  va rog sa ne anuntati pentru a ridica noi formularele si pentru a le depune.Datele de contact sunt urmatoarele: Andrei Voinea: 0728.946.484, sigurinfo.ploiesti@gmail.com  , andrei.sigurinfo@yahoo.com .

Toate aceste informatii, precum si alte detalii gasiti si pe www.salvaticopiii.ro .

Sustinerea dumneavoastra in promovarea acestei campanii in randul colegilor, a prietenilor si a familiei este foarte importanta pentru Salvati Copiii, de aceea va multumim din suflet pentru sprijin si va stam la dispozitie cu orice informatie.

duminică, 25 martie 2012

Suntem si pe Facebook!

Centrul de voluntariat Sigur.info Ploiesti poate fi gasit din aceasta luna si pe FACEBOOK!

Credem ca prin aceasta modalitate suntem mai aproape de cei carora ne adresam: de partenerii si colaboratorii nostri, de copii/adolescenti, parinti si profesori, de institutiile de invatamant si de fiecare persoana care doreste sa cunoasca mai multe informatii despre Proiectul Sigur.info si activitatile din cadrul acestuia.

Va vom tine la curent cu tot ceea ce facem in cadrul proiectului: campanii si sesiuni de informare in locuri publice si institutii de invatamant, campanii de recrutare de voluntari, informatii actualizate despre siguranta online a copiilor, voluntariat, modalitati de implicare si multe altele!

Adresa Facebook: http://www.facebook.com/#!/SigurInfoPloiesti

Astemtam parerile, comentariile si sugestiile voastre pe pagina noastra!

Ultimele detalii despre simpozion

Cu o mica intarziere, iata ca s-au terminat si inscrierile in cadrul simpozionului Sigur.info Ploiesti, Voluntariatul - modalitatea activa de participare la societatea civila.

Programul activitatii este urmatorul:

11.30 - 12.30: Sosirea participantilor, Scoala Ion Creanga Ploiesti - ADRESA: Strada 8 Martie, Nr. 2, Ploiesti, Prahova
12.30 - 13.00: Deschiderea Simpozionului
13.00 - 15.00: Activitati in cadrul atelierelor de lucru
15.00 - 15.30: Pauza
15.30 - 17.00: Activitati in cadrul atelierelor de lucru
17.00 - 17.15: Pauza
17.15 - 18.30: Activitati in cadrul atelierelor de lucru
18.30 - 19.00: Inchiderea Simpozionului

Participanti:

1) cadre didactice: Danilof Anca Mihaela, Iancu Valentina Mona, Leoneanu Florica, Comanescu Maria, Lepadatu Maria, Bacanu Maria, Dobre Florica, Apreutesei Manuela, Dicu Loredana, Badea Adela, Stefana Victoria, Bratu Alexandra, Cojocaru Maria, Dinita Daniela, Musteata Anca, Avram Roxana, Tanase Constanta, Stanila Mihaela Alice, Bulareanu Georgeta, Vaduva Magdalena, Dinita Gheorghe, Popescu Amalia, Liliana Steluta Diea, Burlacu Daniela, Dedu Carmen, Moraru Veronica, Popa Gabriela, Cotoapa Cristina Mirela, Nitu Mariana, Radu Atena, Paraschiv Ioana, Matei Viorica, Badea Geanina

2) elevi: Adam Alexandru, Apostol Alexandra Elena, Chivu Silviu, Dumitru Laurentiu Mihai, Durbac Catalin, Ene Ionut, Ionita Cristian, Lemnaru Bogdan, Lixandru Bogdan, Marinescu Alexandra, Pita Florian Alin, Popa Mihai Daniel, Rotaru Marius, Sandu Gabriel, Tanase Alin, Jianu Stefan, Rinceanu Camelia, Craciun Alin, Ionita Adrian, Ivanescu Corina Alexandra, Mihailescu Lucian Bogdan, State Robert, Stan Alexandru Bogdan, Toma Ramona, Badicioiu Ana Maria, Bratu Luiza, Bratulescu Alma, Chirita Simona, Colcigeanu Cosmin, Coman Malina, Cristache Alexandra, Gheorghe Dragos, Oana Gheorghe, Grigore Ancuta, Grigore Mihaela, Isar Andreea Lavinia, Lazar Mihai, Leca Elisabeta, Matei Alexandra, Mihai Cristina, Mihaila Ionut, Neacsu Elena, Nedelcu Diana, Olaru Alexandru, Paun Andrei, Toboasa Florentina, Tudorache Alexandra, Utea Ana Maria, Vasile Madalina, Vasilescu Georgiana, Visan Denisa, Burlacu Adelina, Iordache Alexandra

CONFIRMARI

Fiecare participant trebuie obligatoriu ca pana pe 28 martie 2012, sa confirme prezenta la simpozion.Pentru a confirma trebuie trimis un e-mail la adresa sigurinfo.ploiesti@gmail.com , cu subiectul "Confirmare Simpozion Sigur.info 2012", in care trebuie mentionat numele, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Asteptam confirmarile si mesajele dumneavoastra la sigurinfo.ploiesti@gmail.com !


HARTA - SCOALA ION CREANGA PLOIESTI

De asemenea, va invitam sa vizitati pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/#!/SigurInfoPloiesti - asteptam LIKE din partea dumneavoastra!

Nu ezitati sa vizitati si:
http://sigur.info
http://www.facebook.com/#!/sigur.info
http://salvaticopiii.ro/
http://evoluntar.ro/