VIZUALIZARI BLOG

luni, 5 septembrie 2011

Cu ce ne-am ocupat in aceasta vara...

Dupa o vara foarte calda in care ne-am relaxat, dar am si muncit, va spunem cu placere ce reusite am avut.

Dupa cum spuneam si in articolele anterioare, am desfasurat 7 campanii (19 si 19 iulie, 6 si 7 iulie, 29 august - campanie desfasurata in parteneriat cu Asociatia Tinerii Voluntari - Valea Calugareasca, Asociatia Tinerilor din Liceul Nichita Stanescu ATEENS si cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, 1 si 2 septembrie).
In aceste campanii ne-am dorit sa fim vizibili de cat mai multi ploiesteni, astfel ca acestea s-au desfasurat in mai multe zone ale municipiului (Sala Sporturilor Olimpia, Bulevardul Independentei, Parc Vest, Centrul Pietonal).
Ne-am bucurat ca oamenii au fost interesati de informatiile noastre, reusind in cele 7 campanii sa informam peste 1450 de persoane (copii, parinti, profesori).

Odata cu inceperea anului scolar 2011-2012, aceste activitati vor continua si in scolile si liceele prahovene.Voluntarii nostri vor intra la clase, unde vor sustine sesiuni de informare pe tematica sigurantei on-line a copiilor.De aceea speram ca institutiile de invatamant si profesorii sa ne sustina, astfel incat aceste initiative sa aiba un impact cat mai mare.

Multumim voluntarilor care si-au facut timp sa ajunga la aceste campanii de informare si care se implica constant in toate activitatile proiectului!

Deasemenea, asteptam cereri pentru sesiunile de informare din scoli pe adresa de e-mail andrei.sigurinfo@yahoo.com (Voinea Andrei - Coordonator Teritorial de informare in cadrul Programului Sigur.info).Dupa ce ne contactati, veti primi toate informatiile necesare si detalii.